Nervkittlande spänning, tyngdlöshet och ett pumpande hjärta är vad vi kallar hoppborgskul.
Att kunna stutsa, flyga och känna musklerna kämpa mot gravitationen är vad du får uppleva med en hoppborg. 

Hoppborgskul med våra hoppborgar

Hos oss hittar du hoppborgar till alla typer av tillställningar. Gör kalaset, firmafesten eller eventet extra speciellt med en hoppborg för spänning, träning och skoj.  Passa på att anordna något riktigt hoppborgskul till höstlovet, sportlovet eller sommarlovet. 

Hoppa

Våra hoppborgar finns i olika storlekar och med olika roliga motiv. De flesta passar för alla. men vi har några mindre hoppborgar som vi brukar rekommendera för de som är lite yngre. Dog är speciellt utformat för barn under 12 år. Bilar och Blixten passar för barn 1-10år. 

Springa

Om du vill ha en riktig utmaning måste du testa någon av våra hinderbanor. Den längsta är 300m (!) och ger dig garanterat ett bankande hjärta. Hinderbanan kommer i sektioner och du kan bygga ihop den som du vill. För de lite yngre passar Hinderbana 14m eller 21m utmärkt. 

Tävla

Om du vill anordna ett tävlingsevent är Sumobrottning, Prickskyttemål och Basket passande objekt. Om du vill ha något mer fartfyllt kan du testa Kardborreväggen. Ta på dig en kardborredräkt, ta sats, spring och studsa upp på kardborreväggen där du sedan fastnar. Tävla om att komma högst, om att göra det mest akrobatiska hoppet eller den snyggaste framåtvolten. Om det inte är hoppborgskul så vet vi inte vad som är det!

Se alla våra hoppborgar här


 

Hyr en hoppborg!

Du kan enkelt se alla våra tillgängliga hoppborgar och objekt här på hemsidan. Välj datum och lägg hoppborgen i varukorgen och skicka en bokningsförfrågan till oss. Vi återkommer inom kort med bekräftelse på din bokning.  Om du hellre vill boka på telefon så går det också bra. Du når oss på:  0739-806997.  Följ oss på facebook för att hålla dig uppdaterad om nya produkter och annan information. 

Bor du inte i Skåne? På hoppborgsgruppen.se hittar du uthyrare i hela Sverige